"Господари на ефира" обявявиха кастинг за куче

Новото четириного попълнение ще се присъедини към Димитър Рачков и Мария Игнатова още в първия брой на шоуто през новия сезон. Кученцето, което за броени дни ще придобие национална популярност, ще наследи овакантеното място на кокера Рапончи  и каракачанката Рапан.

Изискванията към кандидатите за слава са:

Да притежават чар, артистични наклонности – да не се смущават от камери и светлини, да са в добра спортна форма и по възможност да са с по-скромен ръст и размер. Продуцентът Джуди Халваджиян има предпочитания към представителите на четири породи кучета, а пък за Мария Игнатова е важно този път третият водещ да е от женски пол.

Макар кастингът да не е стартирал, вече има един кандидат за атрактивното място – чаровният померан на екс Адреналинката Жана, която вярва в таланта на своя Марк. Още повече той вече е присъствал на снимачната площадка и се е държал отлично.

Кастингът вече стартира официално и собствениците на четириногите кандидат-звезди могат да пращат снимки и кратко описание на качествата им на e-mail: casting@gospodari.com. Победителят ще стане известен на широката публика в деня, когато Господарите ще се завърнат в ефира на bTV на 20 септември.