Парис Хилтън отърва затвора, Линдзи Лоън май не

Богатата наследница Парис Хилтън отърва затвора , но беше осъдена на една година пробация, след като се призна за виновна по две обвинения - за притежание на кокаин и за оказване на съпротива на полицай. Освен това 29 годишната шоугърла трябва да премине през програма за оказване на помощ на хора, злоупотребяващи с наркотици, да плати глоба от 2000 долара и да положи 200 часа общественополезен труд. Хилтън беше арестувана на 27 август на Лас Вегас Булевард, след като полицаи откриха 0,8 грама кокаин в портмонето й.

Приятелката на Парис, актрисата Линдзи Лоън  този път обаче по всяка вероятност няма да се размине със затвора. Очаква се в петък тя трябва да застане пред съдия, който да реши дали тя спазва условията за освобождаването си. Причината този път, е че  теста за наркотици и алкохол, който съдът й разпореди  показа , че Линдзи  е употребявала кокаин.
Актрисата потвърди в страницата си в Twiiter, че се е провалила на теста. "За съжаление, наистина се провалих на последния си тест за наркотици и ако бъда извикана, съм готова да се явя заради това пред съдия Елдън Фокс. Злоупотребата с упойващи вещества е болест, която за съжаление не си отива за една нощ. Работя усилено за преодоляването й", написала актрисата.