Енрике Иглесиас ще гледа София от президентски апартамент

Енрике Иглесиас пристига утре (28.09) и ще бъде настанен в президентския апартамент на „Кемпински Зографски”, който претендира да е най-големият по рода си в столицата.
 
Там от 18-ия етаж се откроява величествена гледка към Витоша. Спалните за звездата са две, в едната има 42-инчова плазма, а в хола – 63-инчова. Мебелите са в ретро стил, наподобяващ рококо и барок. Иглесиас ще разполага с две бани – по-голямата е мраморна в класицистичен стил, а по-малката е като част от будоара, откъдето се разкрива панорамна гледка към столицата.
Апартаментът е снабден с всякакви интернет джаджи. Има и собствена кухня, ако на Енрике му се прииска да си извика частен готвач.
Латино звездата е възловият певец за безплатното за публиката шоу на 29 септември. Концертът е в парка зад музея „Земята и хората”, а поводът е 15-годишнината на „М-Тел”. Заедно с Иглесиас на сцената ще пеят „Шугабейбс” и Соник
 
Междувременно, продължават съмненията, че Анна Курникова ще става майка. На снимки направени по улицата в Маями, рускинята изглежда с добре оформено коремче, което издава, че скоро ще зарадва Енрике с наследник, пише Топ Спорт.
 
Ето и подробности за шоуто на 29 ти - Зрителите ще влизат през 22 пропускателни пункта, които ще бъдат отворени в 16:00 часа. Децата под 18 години ще бъдат допускани с придружител и само при наличието на декларация за придружител в два екземпляра.
Шест линейки, три пожарни коли и екипи на Гражданска защита ще бъдат разположени непосредствено до зоната за публиката. При нужда, първа помощ ще оказват и 30 доброволци от Българския червен кръст, които ще се движат между зрителите.
В рамките на охраняемата зона ще бъде забранено внасянето на видеокамери и професионални фотоапарати. При наличието на такива устройства, те ще бъдат оставяни за съхранение на гардероб.
Ако вали, се препоръчва носенето на дъждобрани - няма да бъдат допускани големи чадъри, които биха могли да застрашат безопасността на останалите зрители. Абсолютно е забранено носенето на огнестрелно и хладно оръжие, остри и опасни предмети, стъклени бутилки, кенове с алкохолни и безалкохолни напитки.
Специална, изцяло защитена от дъжд сцена е осигурена за концерта - размерите й са 26 на 18 метра. Oгромни LED екрани на гърба на сцената и от двете й страни ще позволят на феновете на Енрике Иглесиас, Sugababes и Sonique да проследят тяхното шоу, без да пропуснат и жест на любимците си.
800 килограма празнични конфети ще обсипят гостите на концерта и изпълнителите. Всички посетители ще бъдат зарадвани и със специален подарък - светещи парти очила. Тях купонджиите ще получават в трите М-Тел промо зони. Безплатен Wi-Fi достъп до интернет ще бъде осигурен в цялата зона на концерта.

Тук можете да изтеглите декларацията за достъп до охраняемата зона на мегаконцерта