Подредете класация за най – секси кино двойка

Подредете нашите предложения за Top 10 на най – секси двойка в киното.

Анджелина Джоли и Брад Пит – Освен, че все пак Анджи ще заснеме режисьорския си филм в Босна, една от последните горещи новини около двойката, е че се сдобиха с имение за колосалната сума от 40 милиона $ в Италия. Имотът има 15 спални, седем бани, домашна кино зала и два басейна. Анджелина съобщи, че се е влюбила в Италия по време на снимките на последния си филм, в който си партнира с Джони Деп. Въпреки това, двойката и техните деца -Мадокс, Пакс,Захара, Шайло и близнаците Нокс и Вивиан, ще продължат да живеят за постоянно в Лос Анджелис. 

Бен Афлек и Дженифър Гарнър – Двамата са съпрузи от 2005 година и е трудно да се каже, дали двете им дъщерички ще бъдат по – красиви ако приличат на мама или на татко. Просто и двамата са еталон за красота. Месец след като Бен Афлек стана баща за втори път през миналата година, актьорът пожела да има още един наследник, естествено син. Оказа се, обаче че на Дженифър не и се ражда за трети път. Дано това да не се окаже ябълката на раздора за едно от – най красивите холивудски семейства.

Деми Мур и Аштън Кътчър - През последните седмици семейният живот на звездната двойка е една от най-обсъжданите теми в шоубизнеса. В таблод се появи информация за предполагаема изневяра на актьора. Кътчър отрече твърденията и дори заяви, че планира да съди вестника за клевета. Мур подкрепи 15 години по – младия си съпруг и двамата си спретнаха "духовно пътешествие" в Израел. Аштън Къчър публикува съобщение в Туитър, че със съпругата му "споделят любов и светлина".

Моника Белучи и Венсан Касел – И френският актьор изневерява на красивата си съпруга, но само в ... реклама на парфюм. Венсан и Моника са здраво семейство от 1999 година,  а преди време един от най-сексапилните европейски актьори призна, че италианката е любовта на живота му. 45-годишната Белучи наскоро роди второ момиченце. Двамата имат и 5-годишна дъщеричка, която носи името Дева.

Пенелопе Круз и Хавиер Бардем – Една от най – младите съпружески двойки в световното кино. Испанските актьори се ожениха през юли, а съвсем скоро очакват и първия си наследник. Пенелопе и Хавиер се запознават през далечната 1992 г. на снимките на филма Jamon, Jamon на испанския режисьор Бигас Луна. Тогава актрисата е едва на 16 години. Двамата са заедно от 2007 г., а сватбата им това лято беше на Бахамите.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита Джоунс - Дългогодишният сексимвол Майкъл Дъглас напоследък не може да се похвали с много холивудски блясък, тъй като се бори със страшната диагноза рак на гърлото. В мрежата обикалят зловещи снимки, на които актьорът изглежда много стар и отслабнал. Неговата съпруга обаче, красавицата Катрин Зита Джоунс седи плътно зад него и по – влюбена отвсякога обяви, че двамата съвсем скоро планират околсветско пътешествие. Тази всеотдайност не е за подценяване, особено в Холивуд.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт – Двамата официално се взеха това лято след дългогодишна връзка. Актьорът от Междузвездни войни направи предложението на крехката телевизионна звезда Калиста миналата година на Свети Валентин. Двамата са се запознали на филмовите награди Златен глобус през 2002 и имат осиновен син на 9 години.

Джони Деп и Ванеса Паради – Както и семейство „Бранджелина”, двамата не са женени, но живеят щастливи заедно от 1998 г. Имат две деца. Тайната на семейното щастие, е че Ванеса не се дразни от това, че любимият и е обявен за секссимвол. За сметка на това Джони Деп  е абсолютно всеотдаен на семейството си и страни от светската шумотевица. За фенките остава само образа на Джак Спароу.

Антонио Бандерас и Мелани Грифит – Антонио е супер горещ и сексапилен, а Мелани вече не толкова. Преди няколко години Бандерас снима в България филма „Thick as Thiefs” заедно с Морган Фрийман. Спомняме си снимка, на която двамата съпрузи усмихнати и хванати за ръка излизаха от Гранд хотел София. Латино звездата винаги е заставал зад съпругата си и в най – тежките и моменти на пристрастеност кам алкохол и наркотици. Двамата са заедно от 1996 година,  имат едно дете, а на рамото на Мелани е татуирано името Антонио.

И българското ни предложение е актьорското семейство Андрей Слабаков и Ернестина Шинова. Тя е била много красива студентка – без проблем става модел в Италия, а той е разбивал женските сърца докато е бил във ВИТИЗ  през 80 те години. Именно оттогава е и връзката между двамата. Той е бил пети курс режисура, а тя във втори актьорско майсторство. Стават гаджета, разделят се за кратко, после се срещат отново, без да знаят защо са били разделени . Женят се в каруца пълна в гербери в село Велика.