Саундтракът към новия мюзикъл "Burlesque" излиза на 22 ноември

Саундтракът към очаквания с голям интерес мюзикъл "Burlesque" - Бурлеска излиза  на 22 ноември, от Вирджиния рекърдс. Филмът е с участието на Кристина Агилера и Шер.

Многоочакваният саундтрак включва нови записи, написани и записани от носителката на 5 награди Грами Кристина Агилера (Christina Aguilera) и продуцирани от Tricky Stewart, Linda Perry и Ron Fair, както и парчета на Claude Kelly, Tricky Stewart и Sia. В албума ще има две съвсем нови песни, изпълнени от легендарната Шер(Cher), между които и "You Haven't Seen The Last Of Me", силната балада на Diane Warren, продуцирана от Matt Serletic. Това e първата нова песен на Шер от седем години, както и нейният първи филмов мюзикъл. Саундтракът съдържа и кавъри на класически кавъри на песни като "Something's Got A Hold On Me" и "Tough Lover" на Etta James и "A Guy What Takes His Time" на Mae West, всичките в изпълнение на Кристина Агилера.

Световната премиера на филмът  "Бурлеска"(Burlesque) се очаква на 24 ноември. Мюзикълът е написан и режисиран от Стивън Антин и продуциран от Доналд ди Лайн.

Траклист на саундтрака:

01 Something’s Got A Hold On Me Christina Aguilera

02 Welcome To Burlesque Cher

03 ToughLover Christina Aguilera

04 But I AmA Good Girl Christina Aguilera

05 Guy What Takes His Time Christina Aguilera

06 Express Christina Aguilera

07 You Haven’t Seen The Last Of Me Cher

08 Bound To You Christina Aguilera

09 Show Me How You Burlesque Christina Aguilera

10 The Beautiful People (from Burlesque)Christina Aguilera