Новият български филм "Тилт" излиза на 11 февруари 2011 година

Обещаващата продукция на Виктор Чучков - син "Тилт" излиза на екран на 11.02.2011 година. Дано съчетанието на датите е късметлийско за младите създатели на българският филм.

Виж и първият тийзър на лентата, където главните роли са поверени на добре познатите ни от сериала "Стъклен дом" Явор Бахаров и Радина Кърджилова, както и на Ованес Торосян от "Източни пиеси".

Сценарият на филма е на режисьора и на неговия брат Борислав Чучков, който е и продуцент. Оператор е Рали Ралчев. Музиката е на Виктор Чучков, Димитър Василев - Нуфри, и Явор Русинов.

Лентата се очертава касов хит и вече спечели три приза на 29-ия Фестивал на българското игрално кино "Златната роза"!

Филмът разказва историята на група авантюристични тинейджъри по времето на падането на комунизма, които търсят начин да спечелят пари, за да отворят собствен бар, който ще се казва Tilt.

При случайна среща на Сташ (Явор Бахаров) и Беки (Радина Кърджилова) се стига до страстна любовна авантюра. Внезапно бандата е заловена в нелегално разпространение на порно филми. Бащата на Беки действащ полковник, лично се заема със случая и ги заплашва със затвор. Единствения начин да ги остави на мира е Сташ и Беки да спрат да се виждат. Групата решава да избяга в малък немски град. Като бедни емигранти те попадат в поредица смешни и абсурдни ситуации. Сташ прави непрекъснати , но безуспешни опити да се свърже с Беки, а накрая бандата решава да се прибере обратно. През това време България се е променила изцяло - Беки също..