Take That ще пеят на нарадите BRIT 2011

"Take That" и Plan B ще пеят на церемонията по връчването на музикалните награди BRITв Лондон следващата година, съобщи Контактмюзик.

Шоуто вероятно ще бъде открито с изпълнения на сформиралата се отново в пълен състав "Take That", включваща Гари Барлоу, Роби Уилямс, Марк Оуен, Хауърд Доналд и Джейсън Ориндж. Бандата е обещала да подготви нещо специално за шоуто.

Церемонията за наградите  BRIT е сред най-големите музикални събития на Острова. През следващата година тя ще има ново лого и ще е заимствала някои неща от шоуто за наградите "Оскар", като вниманието ще е фокусирано върху наградата за албум на годината. Идеята е тази награда да съответства на "Оскар" за най-добър филм.

Дизайнерката Вивиан Уестууд е създала нова статуетка, която ще бъде връчена на победителите.

Церемонията за наградите BRIT ще се състои на 15 февруари 2011 г. в зала "02 Арeна". През последните години събитието беше в "Ърлс корт Лондон". Радио FM+  е единствената българска медия, която излъчва на живо най - голямото музикално събитие на Острова. Виж тук една история в снимки на наш специален пратеник. Очаквайте от нас да продължим да ви правим част от най - стойностните музикални събития у нас, а и по света.