Виж чисто новия трейлър на Карибски пирати 4

Световната премиера на "Pirates of the Caribbean On Stranger Tides" с участието на Пенелопе Круз се очаква да бъде през май 2011 г.Според сценариста Тери Росио, четвъртата част на Карибски пирати се очаква да бъде коренно различна от предходните издания на приключенската поредица. Виж последният трейлър по - долу.

На големия екран се очаква завръщането на Джони Деп в една от най-емблематичните сироли в последните години, а именно на капитан Джак Спароу. 47-годишният актъор, който за последно си партнира с Анджелина Джоли в „Туристът”, наскоро сподели информация за новите премеждия на своя герой с другата звезда, участваща във филма – Пенелопе Круз, разкривайки, че взаимоотношенията на героите им са изтъкани от любов и омраза. „Има по малко и от двете”, заявява актъорът.

Освен завръщането на Джони Деп като капитан Спароу, във филма ще вземе участие и Джефри Ръш, който отново ще се превъплъти в ролята на капитан Барбоса, а като част от новите герои зрителите ще могат да видят Йън Макшейн, Стивън Греъм и Ричард Грифитс.