Ейми Уайнхаус пя на частното парти на руски олигарх за 1 милион $

Британската певица Ейми Уайнхаус пя на корпоративното парти на руски олигарх в Москва за хонорар малко под 1 милион паунда.

27-годишната певица пристигнала в Москва в четвъртък с частния самолет на олигарха, чието име не се съобщава, и се настанила в един от най-добрите хотели в руската столица, а на следващата вечер пяла на партито. Ейми изпяла най-известните си песни, избрани лично от олигарха, с които забавлявала ВИП гостите. Сред тях били други магнати и звезди от руския шоубизнес. Партито се състояло на горния етаж на московски търговски център, който бил затворен за посетители. Тя пяла около 40 минути, което означава, че е заработила по 25 000 паунда на минута.

Богатите руски бизнесмени обичат да канят американски и британски звездни изпълнители, за да пеят на частните им партита за тлъст хонорар, а Уайнхаус, която пя и на парти на Роман Абрамович им е любимка. Олигархът, който поканил Ейми, притежавал състояние от 3 милиарда паунда, което го прави един от най-богатите хора в Русия. Той искал да е сигурен, че анонимността му няма да бъде нарушена, поради което охраната на събитието била строга. Самата Уайнхаус имала на разположение 50 бодигарда. /БГНЕС