Феноменът Тед Уилямс

Teд  Уилямс е бездомник, който e изгубил всичко и пеел на публични места, за да оцелее. Уилямс е бивш радиоводещ и DJ, но кариерата му се провалила заради наркотици и алкохол и накрая станал просяк.

Журналистът от "Кълъмбъс Диспач" забелязал красивия, школуван баритон на бившия радиоводещ Уилямс, докато той просел на улицата. Негово видеоинтервю, в което бездомникът демонстрира плътния си тембър, бързо се превърна в сензация в YouTube и промени съдбата му.
Роденият в Бруклин Уилямс казва, че лошият обрат в живота му настъпил през 1996 г., когато той започнал да пие твърде много и да използва наркотици. В резултат той бил уволнен от радиото и се озовал на улицата въпреки усилията на децата му - седем дъщери и двама синове, да му помогнат. През 1998 г. съпругата му поискала развод заради наркотиците и заради факта, че друга жена му е родила две деца.

Историята на Уилямс го изстреля в центъра на медийното внимание. Пред Си Би Ес той каза, че най-добрата страна от новата му слава е била възможността да посети 92-годишната си майка Джулия, която той не е виждал от близо 20 години. 

Ето и развръзката на историята за Тед Уилямс. Все пак чудесата съществуват!