Вижте първи новата статуетка за наградите BRIT Awards 2011

В годината, която посрещаме 31-вите музикални награди BRITAwards, отбелязваме и няколко вдъхновяващи промени – ново лого и нова статуетка за победителите.

Британците
са създали нов трофей, наречен "празно платно", които ще се префасонира всяка година от водещи британски творчески личности, което ще направи трофея уникален за всяка година.

Тази година статуетката е била оформена от една от най-влиятелните модни дизайнерки на Великобритания, Vivienne Westwood. Вие сте първите в България, които виждат и визията на първото преобразяване на статуетката.

Тази новина идва в деня, когато номинациите за тазгодишните награди ще бъдат обявени. Номинациите ще бъдат разкрити на изключителна церемония в Лондон, където гостите ще бъдат посрещани от Tinie Tempah и Ели Goulding.

Всичко за номинациите слушайте директно в ефира на Радио FM+ тази вечер след 20ч. или следете онлайн в сайта ни тук.

Самата церемония ще се проведе в новия си дом - залата O2 Arena в Лондон на 15 февруари късно вечерта и ще бъде предавана на живо в ефира ни. На 16 февруари ще я излъчим отново за най-големите фенове на съвременната музика.

И така - обратно отброяване на BRIT Awards 2011 г. вече започна. Това е церемонията, за която ще говори цяла Европа и достига до вас благодарение на новия смартфон Nokia C7 –хиляди приложения. 8 милиона пиксела.