Roxette с ново видео към дебютния сингъл She’s Got Nothing On (But the Radio)

Само седмица след като представиха на света своя дебютен сингъл от така чакания нов албум, звездното шведско поп дуо Roxette (Роксет) се завръща и с видео!

След 25 години на световна слава и над 70 милиона продадени албуми, една от най-големите шведски поп групи се завръща в светлината на прожекторите, десет години след издаването на последния им студиен албум ”Room Service”. ”Charm School” излиза в България на 11 февруари от Анимато Мюзик/ EMI с медийната подкрепа на Радио FM+.

”Charm School” e нов студиен албум с 12 песни е обещава да е „нов класически Roxette”!!! Сингълът ”She’s Got Nothing On (But The Radio)”, написан тази есен, е изключително заразителният шедьовър. Целият албум е всичко онова, заради което Roxette се превърнаха в една от най-въртяните поп групи по радиото: запомнящи се, даже залепващи мелодии, страстно изпълнение, чувство за хумор и, разбира се, уникалният микс между гласовете на Мари Фредриксон и Пер Гесле. Всичко това ще дойде при феновете в един албум съвсем, съвсем скоро!

Шансът, че това въобще някога можеше да се случи изглеждаше минимален, след като през есента на 2002 Мари Фредриксон получи диагнозата мозъчен тумор. Но Мари успя да се пребори с болестта.

Албумът е записан в Южна Швеция и Стокхолм с Кларънс Йоферман и Кростофер Лундквист като продуценти (заедно с Пер и Мари). ”Charm School” е великолепно завръщане след 10 години на предизивикателства.

Албумът “Charm School” е с премиера 11 февруари и първите щастливци, които ще го получат, са първите 20 души, закупили билети за концерта на Roxette в София на 29 май на стадион Георги Аспарухов. Все още могат да бъдат закупени билети за трибуните на сектор „А”, на цени от 80 и 100лв.