Никол Кидман се сдоби с второ бебе от сурогатна майка

Австралийската актриса Никол Кидман (Nicole Kidman) и съпругът й, новозеландският кънтри певец Кейт Ърбан (Keith Urban) , обявиха раждането на второто им дете, родено от сурогатна майка.

Бебето е родено на 28 декември в болница в Нешвил, уточняват гордите родители в комюнике. Бебето е износено и родено от сурогатна майка и е биологично отроче на Кейт и Никол. "Нашето семейство е изключително щастливо и признателно за това, че е дарено с малката Фейт Маргарет", се казва още в комюникето. "Нямаме думи да опишем огромната благодарност, която изпитваме към всички, които ни подкрепиха през последните месеци и особено на нашата сурогатна майка", се казва още в текста.

Никол Кидман и съпругът й са по на 43 години. Те изглежда са чакали да мине раздаването на наградите "Златен Глобус", за да обявят новината за раждането на дъщеря им. Двамата са женени от 2006г. и имат дъщеря Сънди Роуз, която актрисата роди през юли 2008г. Кидман бе женена за Том Круз, с когото осиновиха две деца Изабел Джейн /родена през 1993/ и Конър Антъни /роден през 1995г./АФП