Бионсе и Клинт Истууд правят "Роди се звезда" 4

Римейк на култовия филм от 30-те години на миналия век “Роди се звезда” ще събере на снимачната площадка американския актьор и режисьор Клинт Истууд (Clint Eastwood) и певицата Бионсе (Beyonce), съобщи Си Ен Ен.

Двамата все още са в преговори с филмовия гигант “Уорнър брадърс” за участието си. 81 годишният Истууд ще бъде режисьор, а певицата Бионсе ще бъде в главната роля. Източник от компанията твърди, че договорите им са на финалната права.

Филмът, който разказва за любовната история на изгряваща холивудска звезда и вече утвърден актьор, излиза за пръв път през 1937 г. Главните роли тогава са поверени на Джудит Гарланд и Фредрик Марч. Следват още два успешни римейка на лентата - през 1954-та и през 1976 г. Датата за началото на снимките на четвъртия филм все още не е определена. Не се съобщава и кой ще е партньорът на Бионсе в главната мъжка роля.
29-годишната певица, която наскоро заяви, че се е омъжила девствена за съпруга си Джей Зи през 2002 г., има две участия във филми досега - “Момичета мечта” и “Кадилак".