Кийра Найтли: "Театърът е като оргазма!"

Британската знаменитост Кийра Найтли разкри, че удоволствието от театралните представления, в които звездата участва, може да се сравни с "оргазмите по време на секс", съобщиха американските медии.

Прочутата актриса, която в момента участва в театралната продукция "The Children's Hour in London", смята, че удоволствието от играта й на сцената е далеч по-голямо и по-одобряващо от това на снимачната площадка. "Мили Боже, единственото нещо, с което мога да го сравня, е с получаването на оргазъм, когато човек прави секс. Усещането да правиш филм също наподобява ласките в леглото, но при него липсва частта със свършването, която всъщност е най-хубава", сподели пред репортери британската знаменитост.
Медиите отвъд Океана по-рано този месец направиха още едно разкритие, свързано пряко с актрисата. Изданията в САЩ през изминалата седмица съобщиха, че Найтли ще участва в дългоочакваната продукция "Космополис", където ще си партнира със сънародника си Робърт Патинсън. Звездата от "Карибски пирати" ще се превъплати в ролята на съпругата на милионер, който прахосва богатството си за 24 часа. Кийра ще замести френската актриса Марион Котияр, а Робърт ще поеме ролята на Ерик Паркър, която по-рано бе обещана на Колин Фарел. /БГНЕС