Ейми и Чарли са най - нежеланите съпрузи

Ексцентричната британска певица Ейми Уайнхаус беше избрана за най-нежелана съпруга, докато Чарли Шийн беше определен за най-катастрофалния възможен съпруг, обяви списанието My OK! Wedding.

Изпълнителката на хита "Rehab" стана широко популярна с нещастния си брак за Блейк Филдър-Сивил, покритото й с татуировки тяло и ексцентрично поведение. Ейми Уайнхаус се изкачи на върха в класацията на списание My OK! Wedding, а читателите я смятат за ужасна съпруга. В същата класация, заедно с името на Ейми, може да бъдат открити и тези на Линдзи Лоън, Бритни Спиърс, Мадона, Гуинет Полтроу и Лейди Гага.

Същевременно, Чарли Шийн, който постъпи в рехабилитационна клиника за 3 месеца заради проблеми с алкохола и наркотиците, беше избран за най-нежелан съпруг. Той е следван в класацията от Мел Гибсън и Том Круз. От друга страна обаче, прелестната Меган Фокс и Кейт Мос бяха определени за перфектни съпруги от читателите, а Джъстин Бийбър, Робърт Патинсън, Дейвид Бекъм и принц Уилям се смятат за идеалните съпрузи. /БГНЕС