Блейк Лайвли е единствения вариант за младата Кари Брадшоу

Сигурно е, че авторката на Сексът и градът (Sex and the City ) Кандис Бушнел готви третата част от игралния филм. Там четирите приятелки Кари, Саманта, Шарлот и Миранда са с 20 и повече години по - млади и тепърва стъпват с двата крака в състезанието за кариери, мъже и любов. 

Младата актриса Блейк Лайвли (Blake Lively) е готова да обуе прелестните обивки на Маноло Бланик и да подмлади писателката. Трудна работа се оказва намирането на подходящи млади образи на четирите актриси и Блейк засега е най - сигурната кандидатура за главната роля. Все още е мистерия кой ще изиграе приятелките и.

Блейк Лайвли нашумя с ролята си в американския сериал „Клюкарката“ (Gossip Girl), базиран на едноименната книга на Сесили фон Цигезар. В него се разказва за живота на тийнейджъри, живеещи в елитната част на Манхатън - Ъпър Ист Сайд (Upper East Side).

В края на миналата година тя бе избрана за най - желаната жена в САЩ в анкета сред 5 милиона мъже, осъществена от сайта AskMen.com. Тя победи конкренцията на Скарлет Йохансон, Черил Коул и Мила Кунис.

23 годишната актриса се превърна в истинска модна икона, след като Карл Лагерфелд я избра за лице на Chanel. Точно в стила на Кари Брадшоу тя представя линията от луксозните чанти на марката.

Разгледай снимки на Блейк Лайвли в галерията.