Нов скандал около Кристина Агилера – изпълнява крадена песен

Годината не тръгна успешно за Кристина Агилера (Christina Aguilera), чието име през последните два месеца бе забъркано в редица скандали. Последната драма обаче пряко засяга кариерата на звездата, тъй като срещу нея й продуцентската й компания бе заведено дело за крадена песен.

Става въпрос за хитовото парче "Ain’t No Other Man", голяма част от което според редица музикални експерти е откраднато от песен на Mighty Show Stoppers.

Оригиналният хит се нарича "Hippy Skippy Moon Strut" и прозвучава за първи път през 1968 г. Американските медии разкриха, че според съдебния иск, заведен в Ню Йорк, продуцентите на Кристина Агилера използват песента, без да са получили разрешение от компанията, държаща правата да разпространява оригиналната песен.(чуй песните по-долу)

Медиите в САЩ разкритикуваха Кристина Агилера за това, че непрестанно се замесва в скандали. След като се изложи пред цяла Америка, изпълнявайки грешно националния химн на финала на Супербоул, тя се подхлъзна на сцената и едва не провали церемонията по връчването на наградите "Грами”.

Преди няколко дни певицата и нейният приятел бяха арестувани пияни в автомобила си.