Destroyed на Moby излиза на 16 май

Новият албум на Moby "Destroyed", както и книга с негови фотографии излиза на 16 май от собствения лейбъл на артиста Little Idiot.

В България албумът на артиста ще бъде премиера за Анимато Мюзик. Фотографската книга е от 128 страници, 55 фотографии, правени от Moby по целия свят. Той снима, откакто се занимава и с музика и носи камерата, където и да е. “Една от целите на моите снимки е да представя нормалното за странно и странното за нормално", казва Moby, който ще видим на живо тази година на Spirit of Burgas.

"Destroyed" ни представя скришната страна от турнетата, моментите в хотелските стаи, летища и бекстейдж зони. Албумът и фото книгата в комбинация дават личен поглед към света на Moby и творческия процес на артиста. Песните са написани късно вечер в хотелски стаи по целия свят. Destroyed събужда нощни настроения, едновременно на тревожна изолация и комфорт от тихото уединение. Резултатът е колекция с 15 трака, които събират на едно място крайни и противоречиви емоции изразени чрез мелодиите.