Стинг пристига в София в деня на концерта си - 7 юни

Остава по-малко от месец от старта на дългоочакваното турне на Стинг в Източна Европа.

Вече са известни и някои подробности относно предстоящия концерт на Стинг на 7 Юни на стадион Георги Аспарухов в София. Звездата ще пристигне в деня на концерта. Symphonicity е една селекция, създадена специално за това турне, включваща редица любими хитове – от парчетата на The Police "Every Little Thing She Does Is Magic", "Roxanne", "Next To You" и "Every Breath You Take," до най-големите хитове от самостоятелната кариерата на звездата, като "Englishman in New York," "Fragile," "Russians", "If I Ever Lose My Faith in You", "Fields Of Gold" и "Desert Rose".

Заедно с цялата изключително прецизна озвучителна техника, която пристига на 7 Юни, ще бъдат доставени и специални микрофони за Софийската филхармония. Те са съобразени изцяло с това, че Стинг ще пее със Симфоничен оркестър и то на открито.

В бекстейдж зоната на стадион Георги Аспарухов, ще бъде обособена голяма гримьорна за звездата в непосредствена близост до стаята му за отдих. Тя трябва да е просторна и луксозно обзаведена. Задължително трябва да има голям и удобен диван, дизайнерски съчетан с канапе за двама. Обстановката ще се допълва от 8-метрова банкетна маса с ленена покривка, масичка за кафе и лампи с приглушена светлина.

В личната гримьорна на Стинг трябва да бъдат разположени огромни огледала и всичко необходимо за сценичната му подготовка.

За задоволяването на кулинарните вкусове на звездата ще се грижи специален екип, който ще го придружава през цялото турне. На стадиона ще бъде изградена просторна кухня, обзаведена според подадените изисквания.

Все още могат да бъдат закупени билети на цени от 80лв,100лв,150лв и 200 лв.