Новият албум на Бионсе "изтече" в интернет

Цели две седмици преди официалната си премиера, новият албум на Бионсе - "4", "изтече” в интернет, информира Контактмюзик.

Благодарение на възторжените реакции на феновете й обаче Бионсе гледа философски на неприятната ситуация.

"Музиката ми "изтече” и въпреки че не това беше начинът, по който исках да представя новите си песни, оценявам положителните отзиви на феновете си”, написа Бионсе във Facebook страницата си. "Когато записвам музика, винаги си представям как феновете ми изпяват всяка нота и танцуват в ритъма. Правя музика, за да правя хората щастливи и затова оценявам, че всички са толкова нетърпеливи да чуят новите ми песни.”

На 28 юни на пазара излиза четвъртият студиен соло албум на Бионсе. Албумът е записван в продължение на близо година между пролетта на 2010 и пролетта на 2011-та. Период, в който Бионсе се оттегли от публичното и медийно пространство, за да се отдаде на новите песни. Голяма част от времето тя прекарва, според собствените й признания, в слушане на най-различни и любими изпълнители.

Цифрата "4” не е избрана случайно. Това е специално число за Бионсе – не само нейният четвърти студиен албум, а рождената й дата, както и датата, на която сключва брак.