Лили Алън се омъжи за Сам Купър

Британската поп-певица Лили Алън се омъжи  за предприемача и декоратор Сам Купър  в малка църква близо до родния й дом в Глочестършайър Западна Англия.

На поканата, изпратена до приятели на двойката, двамата са представени качени на трактор и облечени като фермери. Младата британка все пак се ожени в класическа булчинска рокля с дантели.

Лили Алън и Сам Купър са заедно от юли 2009 г. Тя нарече приятеля си "нормално момче" и "любовта на живота й". 26-годишната певица беше заведена до олтара от баща й - актьора Кийт Алън. Булката беше облечена в дълга бяла рокля с воал на главата, дело на френската дизайнерка Маниве. Дизайнът наподобяваше този на роклята, която Сара Бъртън създаде за сватбата на Кейт Мидълтън. Близо сто души бяха поканени на събитието, сред които известни личности от телевизията и театъра.

Радостта на Лили е двойна, не само поради факта, че вече е омъжена, а и защото очаква дете. Миналата година певицата преживя трудно загубата на бебето си в шестия месец на бременността. Тя прекрати кариерата си на певица и откри моден бутик със сестра си в Лондон.