"Every Teardrop Is a Waterfall" на Coldplay е мегахит на Острова - видео

Британската рок банда Coldplay за първи път изпя на живо най-новото си парче "Every Teardrop Is A Waterfall". Музикалното събитие за хиляди фенове се случи на един от най-големите световни фестивали, Гластънбъри (Glastonbury) във Великобритания.(виж официалният клип на песента)

Крис Мартин и компания направиха страхотно шоу - с пищна заря, лазерни ефекти и конфети, но феновете бяха най-екзалтирани от факта, че чуха на живо не само"Every Teardrop Is A Waterfall", но и още 4 чисто нови парчета на групата. Съпругата на Мартин, Гуинет Полтроу, както и Beyonce и Jay-Z бяха звездното присъствие сред публиката на Coldplay.

Коментарите на английската преса за изпълнението са повече от възторжени:
The Sun: "Участието им беше едно от най-добрите, които съм гледал през последните 10 години..." The Guardian: "Невъзможно е да не се впечатлиш от това колко уверено беше участието им".

Хитът "Every Teardrop Is A Waterfall" оглавява класациите на радиостанциите в цяла Европа и е един от най-продаваните сингли в интернет. Слушай най-новата песен на Coldplay и в ефира на Радио FM+ "Винаги най-добрата музика!"