Новият албум на Бионсе вече е на пазара

На пазара, представен от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment, вече един от най-очакваните албуми за годината - четвъртият студиен проект на ар енд би дивата Бионсе, озаглавен "4".
 
Числото не е избрано случайно. 4 е специалното число за Бионсе - не само нейният четвърти студиен албум, а рождената дата на майка й и съпруга й. Четири е и датата, на която тя сключва брак с Джей Зи. Името на албума е и личният подарък на певицата към нейните фенове, които от много време изпращат съобщения в страниците на Бионсе в социалните мрежи - да озаглави следващия си проект с нейното специално число.

Албумът е записван в продължение на близо година между пролетта на 2010 и пролетта на 2011-та. Месеци, в които Бионсе се оттегля от публичното и медийно пространство, за да се отдаде на нови песни. През този период тя записва близо 70 песни, като накрая селектира 12 за новия албум.
 
"Run The World (Girls)" е пилотният сингъл от новия албум. Видеото е режисирано от майстора в бранша Франсис Лоурънс в продължение на три дни. За снимките са използвани различни локации в Лос Анжелис и естественият декор на пустинята Мохаве. В клипа участват близо 200 танцьора, истинска менажерия от екзотични животни, а Бионсе предвожда зашеметяваща армия от амазонки.

Преди няколко дена Бионсе закри прочутия фестивал Гластънбъри с невероятно шоу пред близо 170 хиляди души. Звездата взриви публиката с най-големите си хитове, представи част от песните от новия си албум, както и класики от времето на групата Destiny's Child. Бионсе не можа да скрие емоциите си и каза, че участието й във фестивала Гластънбъри е сбъднало голямата й мечта "да бъде рок - звезда".

В момента Бионсе подготвя видеоклипа към втория сингъл от албума - Best Thing I Never Had, който вече направи премиера в радио ефира. Съвсем скоро предстои представянето на новото видео, което се очаква с нетърпение от феновете на звездата.