Риана отново провокира с неприлично поведение на сцената

Риана се опитва да се превърне в "лошото момиче" на американската музикална индустрия.

След като се целуна с Бритни Спиърс на сцената пред хиляди души, след като танцува в обятията на зрител и засне видеоклип със садо-мазо изпълнения, Риана отново успя да шокира света.

По време на концерт, който изпълнителката изнесе в Ню Джърси, облечена в къса рокля, обшита с пайети, и военна шапка на главата, Риана се почувства на сцената като у дома си. Освен разюзданите танци и почти навяващите асоциации за оргазъм викове, Риана показа на феновете си среден пръст.


Снимки: Getty Images/Gulliver Photos

"Смятам, че съм мазохистка в известен смисъл на думата. Обожавам усещането, че съм нечия жена", заяви Риана за списание "Ролинг стоун". "Обичам да бъда връзвана и пляскана по задните части. Харесва ми да ме бичуват", допълни изпълнителката. Риана смята, че стилът й на живот най-вероятно е повлиян от отношението, на което е била подлагана като дете. "Смятам, че съм мазохистка и доскоро не осъзнавах този факт. Предполагам, че това е често срещано явление при хората, които са били жертви на злоупотреби в детството си", заяви още чернокожата красавица.

Вижте снимки на Риана по време на концерт