Kings of Leon отмениха турнето си в САЩ

Милиони  почитатели на мериканската рок група Kings of Leon останаха силно разочаровани, след като музикантите обявиха, че отменят турнето си.

Според членове на бандата, които са и братя, отменените гастроли се дължат на "сериозни вътрешни търкания". Изглежда проблемите в четиричленния състав са далеч по-дълбоки от това, което разпространи като причина техният мениджмънт.

Въпреки, че според официалната информация, като причина за преустановяването на американското им турне се изтъкват проблемите с гласа и изтощението на Кейлъб Фолоуил (Caleb Followill), източник близък до музикантите разкрива, че всъщност става дума за проблемите с алкохола, които фронтменът на състава има.

Пред списание US Weekly източникът споделя: “Останалите момчета от бандата се опитват да убедят Кейлъб да влезе в рехабилитационен център, главно заради проблемите с алкохола”. Ето защо те отмениха цялото турне. Той пие прекалено много.”

Миналия петък Кейлъб Фолоуил напусна сцената в Далас, след като изпълни само 4 песни, като се оправда с неразположение заради жегата. Според говорителя на състава певецът се бил дехидратирал и от това пострадали гласните му струни. Но според съобщения, разпространени през уикенда в Туитър от останалите членове на групата, разривът се дължал на "вътрешни проблеми" на рокзвездите от град Нашвил, щата Тенеси.