Убиват Чарли Шийн в "Двама мъже и половина"

Траурна вест за феновете на Чарли Шийн – първият епизод от новия, девети сезон на "Двамата мъже и половина" ще започне с погребението на героя му, съобщи Ройтерс.

Чарли Харпър, както е името на ролята, която Чарли Шийн (Charlie Sheen) играе в сериала, ще бъде убит, за да не може никога повече скандалният актьор да стъпи в хитовото телевизионно шоу. По сценарий, на погребението ще се съберат много от приятелките му. Другата промяна, която се въвежда още с първата серия, е смяната на къщата в Малибу – братът на Чарли Харпър и племенникът му продават дома и се местят.

Чарли Шийн бе уволнен от сериала през март през тази година заради злоупотреба с алкохол и наркотици и нападките му срещу създателя на "Двама мъже и половина" Чък Лори. Сега Лори погребва героя Чарли Харпър. Това означава, че Чарли Шийн никога вече няма да може да се завърне в хитовата поредица, направила го най-скъпоплатения телевизионен актьор в САЩ. Новият персонаж в "Двама мъже и половина" ще бъде изпълняван от Аштън Къчър.
 

Свързани новини

Аштън Къчър е милиардер с разбито сърце

04.08.2011