Легендарният Том Джоунс с концерт в "Арена Армеец София"

Световната звезда Том Джоунс идва у нас и ще изнесе концерт в новата спортна зала "Арена Армеец – София", съобщиха от София Мюзик Ентърпрайсис.

На 18 ноември от 20 ч. в новата спортна зала публиката ще се наслади на изпълненията на легендарния певец. Малко артисти могат да се похвалят със забележителна 46 - годишна кариера, все по-успешна с течение на времето. Том Джоунс е наистина феномен. Освен, че затвърждава своята популярност като изпълнител и творец в продължение на четири десетилетия, той получава най-добрите отзиви за работата и по последния си албум Praise & Blame.

"Той е в отлична форма и импровизира с нея... вокалът му е впечатляващо суров, твърд, същевременно по рокерски и блусарски вълнуващ", пише Simon Price от The Independent.

Том Джоунс е безспорен идол на няколко поколения, завладява хората по целия свят със силата на песента и невероятната си харизма.

От София Мюзик Ентърпрайсис съобщават, че билетите ще бъдат на цени от 50 до 130 лева и могат да бъдат закупени от: касата на "Арена Армеец София", онлайн на адрес www.ticketpro.bg и на касите на Тикетпро България и неговите партньори, както и в магазините София – Вижън, Евротурс, книжарница "Селект", музикален магазин "Яко", билетен център "Ticket house". За Пловдив – Мюзик център, Рок шоп, за Бургас – Саунд Гардън, за Велико Търново – Медуза, Плевен – музикален магазин "Рули" и Варна – ОЗЗ Мюзик.