Ноел Галахър се надява, че Oasis ще се съберат през 2015г.

Ноел Галахър (Noel Gallagher) се надява, че Оейзис (Oasis) ще се съберат през 2015 година, когато се навършват 20 години от създаването на '(What's the Story) Morning Glory?', въпреки проблемите, които има с брат си Лиъм (Liam Gallagher).

Албумът се продаде в над 14 милиона копия, а от него са вечните "Wonderwall" и "Don't Look Back In Anger".

Музикантът признава, че съжалява, че е напуснал групата, след като се сби с брат си в бекстейджа на концерт в Париж. Говорейки за скандала през 2009 година, Ноел призна, че ако е имал повече време е щял да преглътне, това че брат му го е ударил с китара, да се върне и да довърши концерта, а след това и останалите 3 дати от турнето им.

"Това беше набързо взето решение, но може би имахме нужда от няколко години, в които да правим нещата сами", споделя Ноел. "Искрено се надявам, че на 20-та годишнина на "Morning Glory" ще се съберем и ще направим нов албум, който да бъде и най-добрият ни досега!"

Към момента Ноел пуска своя солов албум "Noel Gallagher's High Flying Birds" и тръгва на турне из Острова. Той признава, че е доста нервен да бъде сам, без бившите му колеги от Oasis  - Лиъм , Джем и Анди.