Обвиниха Лейди Гага, че е откраднала Джо от Ани Ленъкс

Мъжкият модел Джо Калдерон (Jo Calderone), който първо се появи на страниците на японското издание "Vogue Hommes", е не друг, а самата Лейди Гага (Lady Gaga).

Това не е новина, особено след като излезе видеоклипа на "You and I", а в неделя вечер Джо изпълни песента заедно с Брайън Мей от "Queen"на MTV Video Music Awards. Разгледай снимките в галерията.

Появяването на Джо,обаче, всеки път предизвиква фурор! Въпреки, че алтер егото на Гага е факт от няколко месеца, след церемонията на наградите на MTV, тя бе обвинена, че е копирала сценичен образ, използван от Ани Ленъкс.

По време на шоуто, Лейди Гага изпълни своята песен "You and I" облечена в черен мъжки костюм, с къса черна перука и запалена цигара в ръка. След изпълнението й някои зрители си припомниха, че подобен образ беше използван от Ани Ленъкс, когато "Eurythmics" изпълни песента "Sweet Dreams" на церемонията по връчването на наградите "Грами" през 1984 година. Виж видеото по-долу.

Но ето малко любопитни подробности от интервю на Джо Калдерон, който очевидно все по-често ще попада във фокуса на вниманието ни.

Откъде си?
Дж.К. Живея в Ню Джърси, но родителите ми са от Палермо, Сицилия.

Какво работиш?
Дж.К. Механик в сервиза на баща ми.

Кога разбра, че искаш да станеш модел?
Дж.К. Ами, от малък винаги съм искал да помагам на баща ми в работата. Сега, обаче си помислих, че ще е забавно да се снимам.

Какви са амбициите ти?
Дж.К. Много бих искал да имам собствен сервиз. Притежавам няколко мощни коли. Може би ако се снимам още няколко пъти, ще мога да си го позволя.

Каква е връзката ти с Лейди Гага?
Дж.К. Срещнах я по време на фотосесия на Ник Найт (Nick Night). Тя е адски красива, забавна и интересна. Бях малко нервен преди Ник да започне да снима. Тя ми каза: "Не се дръж като дете - "така си роден". След това я изведох на среща. Останалото е лично.

Свързани новини

Лейди Гага се завърна на сцената

13.05.2013

Албумът на Lady Gaga идва скоро

07.02.2013

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Принс и Гага пеят във "Великият Гетсби"

15.10.2012

Лейди Гага: "Дебела съм и съм щастлива!"

26.09.2012