Чарли Шийн: "Сам бих се уволнил"

След месеци на ожесточени спорове, злостни коментари и медийни сблъсъци с бившите си работодатели от "Двама мъже и половина", Чарли Шийн очевидно прекратява войната с екипа на хитовия сериал, съобщи whatsontv.co.uk.

В шоуто на Джей Лено, което съвпада с първият епизод от новия сезон на "Двама мъже и половина" без Чарли, а с Аштън Къчър в главната роля,  Шийн се показва самокритичен и омиротворен. На въпрос дали все още е бесен на продуцентите на ситкома и на CBS за това, че го уволниха, Чарли отговаря отрицателно и подчертава, че той самият би се уволнил."Получи се кофти. И аз имам своята вина и просто исках да оправя нещата."

Шийн беше уволнен през март, след като направи остри коментари по адрес на продуцента на сериала Чък Лори, а той от своя страна го обвини в злоупотреба с наркотици и деструктивно поведение, което е повлияло на работата му в сериала.

Въпреки че до момента Чарли се изказа меко казано критично за "наследника" си, сега той го оцени високо като актьор и заяви, че ако го потърси за съвет, ще му каже "Накарай ме да се гордея с теб, пич".

Що се отнася до колегите си от сериала, Шийн призна, че не поддържа контакт с тях, но и че не чувства враждебност или негативно отношение. Дори и отношенията му с баща му, Мартин Шийн, които се бяха влошили сериозно, сега са "напълно възстановени", уверява актьорът.

Той отново ще се появи като "Чарли" на големия екран във филма "A Glimpse Into The Mind of Charlie Swan III”, където ще играе графичен дизайнер, който се опитва да се справи с разпадането на връзката си. Шийн ще играе и в телевизионния сериал "Anger Management” ("Управление на гнева").