"Двама мъже и половина" започна с погребението на Чарли Шийн

Скандалният Чарли Шийн и компанията Warner Bros си стиснаха ръцете за 100 млн. долара, съобщават американските медии, позовавайки се на запознати източници.

Според информацията на редица таблоиди, актьорът, който неотдавна заведе дело за десетки милиони долари срещу създателя на "Двама мъже и половина" Чък Лори, в следващите две седмици ще получи 25 млн. долара. В сумата са включени хонорарът на звездата за сериите, в които е взел участие и печалбата от тях след излъчването им на малкия екран.

Същевременно снощи бе излъчен първият епизод на "Двама мъже и половина"(Two and a Half Men) с участието на Аштън Къчър на мястото на Шийн.

Деветият сезон бе открит с погребението на Чарли Харпър в присъствието на всички негови близки и много от неговите бивши приятелки, които си припомниха някои факти за сексуалния му живот и навиците му в спалнята. Една от най-големите му обожателки, а по-късно и негова съпруга, Роуз (Мелани Лински) разкри начина на смъртта му - Чарли се озовал под влак в Париж. По думите й се подразбира, че тя го е бутнала, след като го е хванала с друга жена.

След смъртта му и дълговете, които се оказва, чe е завещал, семейството решава да обяви къщата в Малибу за продан. В крайна сметка неин собственик става героят на Аштън Къчър - интернет милионерът Уолдън Шмид.