Нова дата за концерта на GIPSY KINGS в София

Датата за концерта на GIPSY KINGS се измества с месец по-късно.

Поради огромния интерес от страна на публиката, шоуто на легендарната фламенко формация ще се състои в по-голяма от предвидената зала Универсиада, а именно - зала 1 на НДК, съобщиха организаторите.

Тъй като тя не е свободна на първоначално обявената дата 1 октомври и предвид графика на групата, концертът ще се състои на 6 ноември, неделя 2011г.

Всички, закупили билети до момента, в деня на концерта ще бъдат разположени на седящи места в сектора от съответната ценова категория.

За допълнително удобство на публиката, притежателите на правостоящи билети от 70 лв. ще получат седящо място в залата с чудесна видимост към сцената.

Закупилите VIP билети ще бъдат разположени в оркестрината на залата, като продажбата на тази ценова категория се преустановява, поради изчерпване на нейния капацитет.

Продажбата на билети продължава да се извършва в мрежата на Евентим, магазини Германос, Пикадили, Техномаркет, Мултирама, Офис 1 , магазини Orange, както и билетен център НДК. За концерта ще бъдат пуснати и допълнителни ценови категории – 40,50,60,70,80 и 90 лв.

GIPSY KINGS пристигат в София на 4 ноември и ще останат у нас цели три дни.