Николета и Валери се женят на 9-ти, Дженифър Анистън крие кога

Най-актуалната светска двойка в БГ Николета Лозанова и Валери Божинов обявиха, че ще сключат граждански брак на 9 октомври.

Плеймейтката и футболистът вече раздадоха поканите за сватбената церемония, която ще се състои в луксозен хотел в Правец. Въпреки първоначалните закани, че събитието ще е в тесен семеен кръг, в крайна сметка на светската сватба на годината у нас, ще присъстват цял куп имена от родния шоубизнес, футболисти и певци, основно от фолк бранша. Припомняме ви, че наскоро стана известно, че моделката очаква дете от Божинов, който вече има един син от фолк певицата Алисия.

Най-горещата холивудска сватба е предстоящата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру.

Актрисата от "Приятели" е планирала тайна сватба, пишат щатските медии. Според тях Джен щяла да каже "да" на Теру през януари в Мексико. Двойката е заедно от пет месеца и неотдавна си сви любовно гнездо в Лос Анджелис.

Бившата съпруга на Брад Пит иска сватбата да бъде малка и задушевна и възнамерява да покани само 30 човека. Сред гостите със сигурност ще бъдат колежката й от "Приятели" Кортни Кокс, Шерил Кроу, Том Ханкс, Адам Сандлър и Оуен Нилсен. Анистън си е избрала рокля на дизайнерката Каролина Херера, а любимият й щял да бъде по бермуди. Естествено той може да си позволи костюм, но предпочитал да бъде небрежен на сватбата си, която по всяка вероятност ще бъде на плажа. И двамата щели да бъдат боси, пишат още изданията.

Още новини от Холивуд:

Преди няколко дни актрисата Елизабет Хърли се сгоди. Сега на ръката на бившата приятелка на Хю Грант "грее" пръстен за 30 000 паунда. Виж го ТУК.

Сандра  Бълок и приятелят и Райън Рейнолдс, бяха на  ваканция в Уайоминг, където са си обещали в най-скоро време да си сложат брачни халки, съобщиха таблоидите наскоро.


Райън бил готов за брак, когато Сандра пожелае. Освен това, той бил преминал основния тест на актрисата - бързо се привързал към 20-месечния й син Луис и доказал, че от него ще стане добър и грижовен баща. Говори се, че сватбата щяла да бъде почти без роднини, на тайно място, където двамата младоженци ще бъдат боси - вероятно насред поляна.

Очевидно е, че тайните сватби и босите младоженци са на мода в Холивуд, не и у нас.

Колкото по-шумно, толкова по-истинско! Още една нова мода се появи сред влюбените. Часът за сватба 11.11 минути на 11.11.2011 г. е зает от месеци, съобщиха от ритуалните зали.

Дори и точният час да е зает, то датата 11 октомври се оказва най-желаната за бракосъчетание за тази година. Невероятен бум на сватби отчитат от ритуалните домове в цялата страна за този уикенд. Обредниците добавят, че масово ритуалите са изнесени навън. По това малко приличаме на Холивуд, но само докато не засвири оркестърът!