Какво се случва с Кристина Агилера?

Кристина Агилера (Christina Aguilera) бе една от звездите, които пяха на концерта в памет на Майкъл Джексън в Кардиф.

Концертът бе впечетляващ, но това което прикова вниманието на медиите е трансформацията на дребната блондинка, която е качила около петнайсетина килограма и изглежда, меко казано, нездравословно. Всички си зададоха въпроса: "Какво ли се случва с Агилера"?

От доста време насам таблоидите пишат, че гласовитата певица има проблеми си с алкохола и очевидно това е така.

Преди шоуто в памет на MJ в Кардиф, поп звездата е била в Лондон, където паднала пияна в краката на свои фенове, които я чакали пред нощен клуб в английската столица.

"Видях Кристина да се показва от вратата на заведението широко усмихната, а погледът й беше леко разфокусиран, явно беше пила. Тъкмо се подаде на улицата, когато загуби равновесие и се преби пред всички. Наложи се бодигардовете й да я изправят на крака”, разказа очевидец.

В началото на тази година изпълнителката финализира развода си с Джордан Братман, с когото бяха женени в продължение на пет години. Разпадът на брака им оказа най-сериозно въздействие върху поп звездата, която от тогава започна да прекалява с алкохола и храната. Последваха арест заради шофиране в нетрезво състояние, певицата обърка американския химн по време на изпълнението си на финала на Супербол и за малко не падна на сцената на наградите Грами. Явно е, че Кристина Агилера затъва в зависимостите си и вече е време да получи помощ!