Coldplay излъчват на живо концерта си в Мадрид, ти можеш да си там!

На 26 октомври британската алтърнатив рок банда Coldplay ще изнесе концерт в една от най-известните испански корида арени - Plaza de Toros de Las Ventas в Мадрид. Шоуто ще бъде излъчено на живо от YouTube и Vevo, а някой от вас - слушателите на Радио FM+ ще има шанса да вземе любим човек със себе си и да присъства на VIP концерта на групата! Виж подробности за играта ни тук.

Шоуто на Coldplay е част от сериите American Express Unstaged, организирани от American Express в партньорство с двете най-големи социални мрежи за видео обмен, които стартираха през лятото на 2010 г. с концерт на Arcade Fire, режисиран от култовия режисьор Тери Гилиъм.

Пърформансът на Duran Duran от март 2011 г. бе режисиран от Дейвид Линч. Шоуто на Coldplay също е поверено на прочут кинематографист в лицето на Антон Корбин.

Името на холандския визуален творец се свързва с филмите The American и Control, както и с огромната му музикална видеография – той е режисьор на много от видеоклиповете на Depeche Mode и U2, както и на Nirvana, Metallica и Coldplay (Talk, Viva la Vida V2.0).

Работата му на фотограф включва фотосесии на Майлс Дейвис, Бьорк, Клинт Истууд, Робърт Де Ниро, R.E.M., Roxette и мн. др. Негов е дизайнът на обложките на албуми на U2, Depeche Mode, Metallica, Therapy?, The Rolling Stones, R.E.M. и мн. др.

"Испанците са винаги много ентусиазирана публика и един творец може да почерпи огромна енергия от тях. Винаги бих предпочел Мадрид пред Амстердам", коментира предстоящия проект Антон Корбин.

Той възнамерява да заснеме шоуто на Coldplay  с 12 камери. Началният му час е 21:00 ч. българско време.

Двама от вас ще бъдат в Мадрид на 26.10  и ще се потопят в невероятната атмосфера на VIP купона, който са замислили Coldplay и Антон Корбин!  Радио FM+ - Радиото с най-добрите награди!