Майкъл Бубле записа коледен албум на 35 градусова жега

Тази година Майкъл Бубле ще стопли феновете си за Коледа със своя нов албум "Christmas", който  ще излезе на 24-ти октомври.

Лейбълът на певеца – 143 / Reprise Records – потвърди, че траклистинга на този нетърпеливо очакван диск ще включва класики като “White Christmas” с участието на канадката Shania Twain, както и “Jingle Bells” (с Puppini Sisters), “Have Yourself A Merry Little Christmas” и “Santa Claus Is Coming To Town”. Освен това, латино сензацията Thalia се е присъединила към Бубле за песента “Feliz Navidad”. Албумът включва и нова оригинална песен – “Cold December Night”, написана от Бубле специално за коледния диск.  


Бубле споделя за предстоящия си албум: "За мен и моето семейство Коледа винаги е била любимото време от годината и, разбира се, да направя абсолютния коледен запис винаги е било моя мечта. Въпреки че записвахме през лятото и температурата в Лос Анджелис беше 35 градуса, ние изцяло влязохме в духа на празника. Украсихме студиото с коледни лампички в средата на юли и това помогна за атмосферата. Има и още едно нещо – майка ми каза, че това е най-добрият албум, който съм правил до сега”.

Траклист:

1.       “It’s Beginning To Look a Lot Like Christmas”
2.       “Santa Claus Is Coming To Town”
3.       “Jingle Bells” featuring The Puppini Sisters
4.       “White Christmas” duet with Shania Twain
5.       “All I Want for Christmas is You
6.       “Holly Jolly Christmas”
7.       “Santa Baby”
8.       “Have Yourself a Merry Little Christmas”
9.       “Christmas (Baby Please Come Home)”
10.     “Silent Night”
11.     “Blue Christmas”
12.     “Cold December Night”
13.     “I’ll Be Home for Christmas”
14.     “Ave Maria”
15.     “Mis Deseos/Feliz Navidad” duet with Thalia

Албумът “Christmas” на Майкъл Бубле ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.