Parov Stelar Band с нов концерт в София

Австрийската банда Parov Stelar се завръща у нас поради големия интерес на феновете и последователите им. Групата направи страхотно шоу на фестивала Elevation в Разлог тази година и си спечели хиляди почитатели в България.

С концертът на електро-суинг формацията се поставя началото на поредица от събития под надслов "Пожелахте да видите ...". Шоуто на Parov Stelar ще бъде на 2 декември - петък от 20:30ч. във Военния клуб в София.

Партито ще бъде подгрято от DJ-дуото The Smugglers Collective (Kings Of Vintage Sound). Ескалиращият интерес към ретро-културата, сладката носталгия по епохата на JAZZ, SWING и ROCK'N'ROLL се  преражда в тяхната музика и представя срещата между вчера и днес.

Купонът до сутринта ще продължат Camp Sessions с водещите български Funky Breaks, Breakbeat и Drum&Bass  диджеи - Emil Prize, Bruhu, Crash, Kickon & SAVA, които вече 2 години оставят дълбока следа в меломанските души. Билети за уникалното музикално преживяване може да намерите в мрежата на Еventim в цялата страна.