Чуй новият албум на Coldplay само по Радио FM+!

Само по Радио FM+ и на сайта на Анимато Мюзик, всеки ден феновете на британската група Coldplay  ще могат да слушат по една песен от предстоящия им албум, който ще излезе на 24 октомври.

Днес в ефира ни, премиера прави една от най-любопитните колаборации на сезона - тази на Крис Мартин и компания със звездата от Барбадос - Риана (Rihanna). "Princess of China" ще направи българската си премиера в 11.30 в ефира ни, като през целия ден, само на нашата честота ще имате възможност да слушате песента.

Кулминацията на изненадите свързани с Coldplay предстои! Утре в сутрешното шоу Kofein! очаквайте победителят в голямата ни игра за пътуване за двама в Мадрид и посещение на Вип концерт на групата.

Двамата късметлии ще бъдат единствените българи, които ще присъстват на култовото събитие, благодарение на FM+ и Анимато Мюзик.

Имате само един ден да се запишете за участие в играта - от 09 до 19ч. в ефира на Радио FM+ се излъчват песни на Coldplay. Всеки, който чуе някоя от тях, трябва да се обади в ефир и да каже часа, в който я е чул в ефир или да го напише и изпрати на sms.

Обаждането става на телефон 0 700 1 58 58, а sms се изпраща на номер 1925 с първа дума radio на цена 1.20лв. с ДДС.

Два билета за VIP концерт на Coldplay на 26 октомври в Мадрид + два самолетни билета – София-Мадрид-София + нощувки в хотел за два дни ви очакват!

В продължение на 7 дни, всеки ден от 18 до 24 октомври на www.animatomusic.com и по радио FM+, в рамките на 24 часа ще звучи по една от песните, включени в албума. От днес очаквайте новите парчета в следния ред:

18 октомври, вторник - Princess of China, feat. Rihanna
19 октомври, сряда - Hurts Like Heaven
20 октомври, четвъртък - Us Against the World
21 октомври, петък - Charlie Brown
22 октомври, събота - Up In Flames
23 октомври, неделя - Don't Let It Break Your Heart
24 октомври, понеделник - Up With the Birds

Пилотният сингъл Every Teardrop Is A Waterfall се превърна в един от най-големите хитове за тази година, а в момента радиоефира владее неговият последовател, Paradise.