Manhattan Transfer се срещат с 10 свои български почитатели

До концерта на емблематичната вокална джаз формация Manhattan Transfer  остават само няколко дни. Събитието е на 5 ноември в Зала 1 на НДК от 20:00 часа.

Групата пристига от Австрия в деня на концерта си. Всеки един от членовете на звездната формация ще бъде настанен в луксозен апартамент в петзвезден хотел в центъра на столицата. 

Manhattan Transfer ще се срещнат с 10 български почитатели непосредствено след концерта в специално обособено място, близко до техните гримьорни. Щастливците ще имат уникалната възможност да се докоснат до носителите на 10 награди Grammy, да вземат автографи и да се снимат с тях. Три са поканите за ексклузивната среща, които отиват в слушатели на Радио FM+. Ако искате да сте сред щастливците, слушайте утре Kofein! с Алекс и Момчил и имате шанс да спечелите.

Manhattan Transfer са подготвили най-добрите и популярни мелодии, които да представят пред родната аудитория. В репертоара си за шоуто в София групата е включила някои от най-силните си хитове, класически джаз и соул стандарти, мелодии от цялата си кариера, сред които вечната им "Boy From New Your City", нежната "Soul Food To Go" и кавъра на Weather Report - "Birdland".

Билети за концерта на Manhattan Transfer могат да бъдат закупени на цени от 40 до 90 лева от касата на НДК и мрежата на Тикетпро България.