Звездите от "Здрач" със звезди на Алеята на славата в Холивуд

Актьорите от "Здрач" Робърт Патинсън, Кристен Стюарт и Тейлър Лаутнър оставиха следа на Алеята на славата в Холивуд, редом с отпечатъците на звезди като Чарли Чаплин, Франк Синатра и други идоли на киното.

"Мисля, че това е най-страхотното нещо, което съм правила в живота си", заяви 21-годишната Стюарт, която играе Бела Суон във вампирския романс. 25-годишният Патинсън благодари на събралите се пищящи фенове за тяхната подкрепа и заяви: "Това е невероятна чест. Предвид колко сме млади, е едновременно смешно и смайващо".

Филмите от сагата "Здрач" се снимат по романите на Стефани Майер, и разказват за младо момиче, което се влюбва във вампир, припомнят от БГНЕС. Първите три филма спечелиха над 1,8 милиарда в боксофиса. Премиерата на най-новата част от сагата "Здрач: Зазоряване" 1 ще бъде в кината у нас на 17 срещу 18 ноември. Тези, които чакат трепетно развръзката, ще стартират срещата с любимите си герои Бела, Едуард и Джейкъб точно една минута след полунощ. Новият филм ни води към дългоочакваната развръзка на поредицата, в която Бела и Едуард ще сключат брак.