Наоми, Ева, Синди, Хелена и Ясмин в "Girl Panic!" на Duran Duran

Британската група Duran Duran представи новото си видео - то е към песента "Girl Panic!", а топ моделите Наоми Кембъл, Ева Херцигова, Синди Кроуфорд, Ясмин ле Бон и Хелена Кристенсен се превъплъщават в музикантите.

В клипа самите музиканти участват като сервитьори и журналисти. В деветминутното видео участват още Долче и Габана, а зад реализацията му стои шведския режисьор Джонас Акерлунд. Името му се свързва с известни клипове като "Ray of Light" и "Music" на Мадона, "Beautiful Day" и "Walk On" на U2, "Come Undone" на Роби Уилямс, "Paparazzi" на Лейди Гага и "Moves Like Jagger" на Кристина Агилера и Maroon 5.

Това е поредният път, в който Duran Duran поставят на фокус модели в свой клип, а една от участващите в настоящия, Ясмин ле Бон, е съпруга на вокалиста Саймън ле Бон от началото на 80-те насам. "Girl Panic!" е част от новия албум на групата "All You Need Is Now", продуциран от Марк Ронсън и с участието на Келийс и Ана Матроник от Scissor Sisters. Той е възприеман от критиката и феновете като голямото завръщане на Duran Duran в поп музиката. Те са в моментa на световно турне, което беше подновено след продължителни гласови проблеми на Ле Бон.

Свързани новини