Ал Бано шокира с разкрития за проваления си брак и дрогата

Италианският певец Ал Бано направи шокиращи разкрития за проваления си брак с Ромина Пауър в интервю за испанската "Телесинко", съобщават вестниците "Кориере дела сера" и "Либеро".

От страниците на изданието певецът обвини Ромина, че е била зависима от марихуаната и това причинило краха на връзката им. Певецът стигна дори по-далеч в обвиненията и каза, че Ромина е научила най-голямата им дъщеря Иления да прибягва до марихуана. Момичето изчезна безследно през 1994 г. в Ню Орлиънс. Пред испанското списание Ал Бано подчерта, че проблемите на Ромина с дрогата са датирали отпреди брака им. Когато двамата се оженили, Ромина спряла да се дрогира, но подновила пагубната си страст през 70-те години и тогава вече прибягвала не само до марихуана, но и до нещо по-силно.

Ал Бано и Ромина Пауър се разделиха през 1999 г. Те имат четири деца – освен изчезналата Иления, още две момичета и едно момче. Ал Бано има още две деца от втора връзка. Неотдавна Ромина Пауър обяви по германска телевизия, че подновява търсенето на изчезналата Иления и каза, че за нея момичето е живо.

Тогава тя упрекна Ал Бано, че от години вярвал, че Иления се е самоубила. После от страниците на списание "Телесинко" Ромина заяви, че като баща Ал Бано бил истински диктатор и каза, че спрямо нея имало прояви на насилие от негова страна.

Именно в отговор на това интервю сега Ал Бано прави шокиращите разкрития. Той призна, че досега е мълчал, защото Ромина е майка на децата му, но решил да разкрие истината, когато тя потъпкала неговото име. Ал Бано допълни, че вероятно Ромина е била надрусана, когато е дала интервюто за "Телесинко".

Свързани новини