Холивудски знаменитости се надпреварват да осиновяват...кучета

Звездата от "Здрач" Робърт Патинсън осинови куче от приют.  

25-годишният актьор споделя, че се почувствал самотен докато пътува за снимки по целия свят и е решил да си намери другар. Домашният му любимец се казва Мечо. По стечение на обстоятелствата, три дни след като взел кучето, спрял да пътува с частен самолет и сега Патинсън възнамерява да плаща още един цял самолетен билет, за да може кучето да сяда до него в самолета, а не да стои в специалните отделения за животни.
"Моето куче е живяло в приют, където кучетата не остават дълго време живи, ако никой не ги потърси”, казва актьорът, който осиновил на Мечо на шестия ден от престоя му.

Според Дейли Мейл това е Мечо, разхождан от Кристен Стюарт, която освен екранна партньорка е заедно с Патинсън и в живота.

Осиновяването на кучета стана изключително популярно сред холивудските знаменитости. С ново куче са се сдобили Джъстин Бийбър и Селена Гомез. Въпреки че певицата вече има 5 кучета, двамата с Бийбър осиновиха от канадски приют Бейлър, който е смесица между хъски и друга порода куче. Райън Гослинг пък открито заявява, че от всичко най-много обича да се разхожда с  Джордж, който е с неясна порода и по всяка вероятност също е осиновен. Към тях се присъединява и една от най-горещите двойки в Холивуд - Дженифър Анистън и Джъстин Теру, които осиновяват кученце, за да задълбочат връзката си.

Райън Гослинг води Джордж в телевизионни предавания