Коледните заглавия на музикалния пазар от днес

Представяме ви новите заглавия на Анимато Мюзик/EMI Music, които от днес са на българския музикален пазар. Те могат да бъдат идеален коледен подарък за ценителите на най-добрата оригинална музика.

 
Kylie Minogue - "Aphrodite Les Folies Live In London" DVD

Parlophone/Анимато мюзик издават невероятния концерт на Кайли, ‘Aphrodite - Les Folies’, заснет в легендарната лондонска зала O2. Заглавието излезе на 28 ноември във формат CD/DVD, както и на Blu-ray. Турнето на австралийската поп икона  ‘Aphrodite - Les Folies ‘ е най-мащабното и зрелищно като спектакъл събитие, правено досега и DVD материалът, обхващащ повече от 2 часа, ни представя най-доброто шоу от цялото турне. Режисьори са William Baker и Marcus Viner, а изданието включва и ексклузивни документални кадри от концертната обиколка. 


Gorillaz - "The Singles Collection: 2001-2011"

The Singles Collection: 2001-2011 съдържа 15 сингъла, видео клипа и ремикса на бандата и отбелязва 10 години от началото на аудио-визуалната ревюлоция, която направиха Gorillaz и издаването на три от най-успешните албуми в историята на музиката. The Singles Collection излиза в няколко формата: стандартно CD, CD и DVD и 140 г плоча. Има и бокс сет с лимитиран тираж.


Various Artists - "Disney Singalong Lemonade Mouth"

Логично продължение на оригиналния албум към Дисни сериала, излязъл от Анимато на CD. В Lemonade Mouth Singalong освен всички хитове на бандата начело с Bridgit Mendler – „Breakthrough”, “Determinate”, “Somebody”, феновете на тийн петорката ще открият и инструменталите им, за да си припяват песните, точно като Bridgit Mendler и компания. Lemonade Mouth Singalong е на българския музикален пазар, на преференциална цена, от Анимато Мюзик/EMI Music




И още коледни музикални издания на пазара от днес:
 
David Guetta - "Nothing But The Beat" Xmas edition - съдържа бонус диск с ремикси и демо версии
 
Roxette - Charm School Revised - съдържа бонус диск с ремикси и демо версии