Parov Stelar ще представи нови песни този петък в София

Набиращата все по-голяма популярност в България австрийска група Parov Stelar, ще зарадва феновете си отново, като представи някои от най-новите си парчета на концерт във Военния Клуб в София този петък.

На първата фестивална вечер на Elevation в Разлог, музикантите от Parov Stelar направиха изключително качествено шоу, което почти "изми" разочарованието от липсата на Jamiroquai. 

В момента членовете на бандата работят усилено върху записването на новия си студиен албум, който ще излезе през март 2012. Това ще е десети пореден албум за тях и ще бъде  издаден в двоен компакт диск. На концерта в петък ще чуем и най-новият им сингъл "The Paris Swingbox”.

Шоуто ще започне в 21:00 часа с българското DJ дуо Тhe Smugglers Collective. След тях на сцената ще излязат Parov Stelar, а най-запалените им фенове ще имат възможност да вземат автограф след приключването на концерта им. Вечерта ще завърши с Cаmp Sessions и афтърпарти на българските диджеи - Emil Prize, Bruhu, Crash, Kickon & SAVA.

Цените на билетите са 40 лв и 50лв за ВИП зона. На място цената на билетите ще бъде с 10 лв. по-висока. На събитието няма да бъдат допускани лица под 18 години. (Купи билет)

 

Свързани новини

Концерт на Рarov Stelar Band - снимки

03.12.2011