Оли Мърс е първи по продажби във Великобритания

"In Case You Didn’t Know”, новият албум на британската сензация и финалист от X-Factor Оли Мърс (Olly Murs) е на първо място във Великобритания по продажби.

"In Case You Didn’t Know" е втори за младата звезда и дебютира директно под номер едно във Великобритания с общи продажби от 148,536 копия в първата седмица официалното си издаване. Фантастичен резултат за 27 годишния изпълнител от Есекс като единствено албумите на Адел (Adele), Лейди Гага (Lady Gaga), Колдплей (Coldplay) и Риана (Rihanna) са реализирали по-добри продажби седем дни след датата на издаване. Музикалните ревюта за албума са повече от положителни и студийният проект се радва на безпрецедентна подкрепа от страна на британските медии!
 
Вторият сингъл от албума ‘Dance With Me Tonight’, който излезе предпремиерно на Острова застана директно на 2-ро място в британския чарт за продажба на сингли (оглавяван тази седмица от колоборацията на Риана и Калвин Харис) и е под номер 1в iTunes с продажби от 137 хиляди дигитални копия.

Песента се изстреля от 22-ро на 3-то място в британския еърплей чарт само за една седмица. Пилотният сингъл от абума ‘Heart Skips A Beat’ с участието на хип хоп дуото Rizzle Kicks, който достигна първото място в чартовете по продажба на сингли също, все още се радва на масивен еърплей с продажби от над 433 хиляди копия до момента.
 
Сингълът  "Heart Skips A Beat” оглавява националната еърплей класация тази седмица на Полша, номер 2 е в Австрия и е в Топ 5 на Швейцария, скандинавските страни и Канада.

Свързани новини

Оли Мърс пусна ново видео

14.05.2013