Деми Мур се страхува, че не е достойна за любов

Актрисата Деми Мур (Demi Moore), която наскоро прекрати шестгодшния си брак с актьора Аштън Къчър, казва, че един от най-големите й страхове е да открие, че не е достойна да бъде обичана.

Звездата говори в откровено интервю за списанието "Harper's Bazaar", предаде Ройтерс.

49-годишната Мур не засяга директно раздялата си с 33-годишния Къчър, който в момента се изявява в главната роля в "Двама мъже и половина". Бракът им окончателно се разпадна преди няколко месеца, след като жена от Сан Диего обяви публично, че е била интимна с Къчър.
 
В интервюто Мур разказва, че за нея свободата означава да не мислиш за резултата, да живееш наистина за момента и да не се интересуваш какво хората мислят повече отколкото какво ти мислиш.
"Някой ми беше написал: "Не позволявай раните ти да превърнат в някой, който не си". Това е наистина силно. Както и да не взимаш живота прекалено насериозно", казва още звездата от "Стриптийз”.

Актрисата, която наскоро отслабна значително и предизвика вниманието на медиите със своята прекалено слаба фигура, признава, че е имала връзка от типа "любов и омраза" със собственото си тяло, но и че в момента го е приела такова, каквото е.

"Когато съм в най-големите противоречия с тялото си, обикновено е, защото усещам, че тялото ми ме предава, независимо дали е било в миналото, когато се опитвах да отслабна и страдах за това, че не мога да ям, това, което искам, или пък, когато тялото ми не искаше да прави това, което исках", споделя Мур. В интервюто си тя казва още, че днес се разбира по-добре с тялото си, като има предвид не само теглото си, но и всички неща, през които тялото преминава, докато остарява.

Свързани новини