Папараците правят по 400 снимки на Пипа Мидълтън дневно

Папараците, скупчени край дома на Пипа Мидълтън (Pippa Middleton), предлагат на вестниците стотици снимки на новата снаха на британския принц Уилям всеки ден, съобщи главният редактор на фотоотдела на "Дейли Мейл".

Пол Силва и вестникът му получавали порой от снимки на Мидълтън от фотоагенции и фотографи на свободна практика всеки път, когато тя излезе от дома си. "В момента имаме ситуация, при която представители на девет-десет агенции заемат позиции пред вратата й всеки ден”, заяви Силва. "Тя отива да си вземе кафе или се връща у дома, получавате 300-400 снимки от този ден”, допълни журналистът.

Мидълтън неочаквано се сдоби със слава благодарение на бялата рокля, която носи като шаферка на сватбата на сестра си с принц Уилям през април.

 

Силва заяви, че вестникът му отказал да използва снимки на Мидълтън, ако тя не е присъствала на събитие, на което са поканени фотографи. "Няма причина да бъде снимана, когато е навън и прави свои си неща”, допълни Силва.

Той заяви, че няма причина за използването на подобни снимки и призова всички британски вестници да прилагат същата политика. Дали обаче папараците ще оставят девойката на мира не е ясно, тъй като в последно време сестрата на Кейт и принц Хари, малкият брат на Уилям, изглеждат доста близки. Любопитните обективи не биха пропуснали ако връзката им се задълбочи.

Свързани новини