Stereo MCs представят най-новата си музика и големите си хитове този петък

Музикантите от Babyface Clan ще се качат на сцената преди шоуто на култовата британска група Stereo MCs в София. Роб, Ник и компания пристигат за концерт на 16 март в столичната зала "Универсиада".

Babyface Clan и Stereo MCs не за първи път ще бъдат заедно на една сцена. Именно бандата на Насо Русков откри първия концерт на британците у нас през 2002 година, а след това двете групи осъществиха съвместно турне. В интервю, специално за Радио FM+, любимите ни британци споделиха, че имат добро познанство с Русков, и че са влюбени в българската публика. Това си личи и от честите им посещения у нас - това ще бъде петият концерт на триото в България, след супер успешната им изява на фестивала Elevation в Разлог през миналото лято.

Stereo MCs ще представят песни от последния им албум "Emperor’s Nightingale", както и най-популярните си хитове, които карат публиката винаги да изригва.

Билетите за събитието са в продажба чрез Ticketstream и Eventim на цена от 40 лева. В деня на шоуто пропуските ще струват 45 лева.

Свързани новини